BERGSPORT
 

Vertrekken met z’n allen, op naar een uitdagende leuke dag vol ervaringen. Meteen in de rust en de natuur met je rugzakje op. De dag kan niet meer stuk. Al wandelend (met kaart en kompas) kom je op de mooiste plekjes langs het riviertje l’Ourthe. Iets verder op kom je op een punt waar gewoon wandelen niet meer kan.

Onder de bezielende begeleiding van AMI ga je met touwen klauterend over de rotsige toppen van de heuvels. Onderweg zie je de meest mooie panoramabeelden van het dal, en zie je links en rechts het riviertje verder stromen. Samen met de anderen ga je verder tot je op een punt uitkomt met een fantastische rotswand. Voor degene die het durven is dit een geweldige manier om de natuur op een nog andere manier te ervaren.

Deze activiteit is een wandeltocht met als onderdeel de klimtocht over de rotsige heuvels of een abseil. De rotsen worden beklautert met touwen en tuigjes aan. De abseil is een steile wand van ongeveer 40 meter. Het is mogelijk om beide onderdelen op één dag te boeken. Vraag AMI outdoor voor de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 Interesse in één van onze tochten? Mail ons op info@amioutdoor.nl of bel met 0032-84387997