Verenigingen en clubs

       
Bent u op zoek naar een mooie en rustige locatie in de Belgische Ardennen (circa 300 kilometer van Utrecht), dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen groepen van 12 tot 50 personen herbergen. Overnachten kan in tenten, slaapzaal of appartementen, zie de pagina 'Overnachten'. Groepsactiviteiten kunnen in de zaal met serre worden gehouden, die zich in de oude boerderij bevind. Voorop staat respect voor de natuur en ieders welbevinden; onze locaties zijn niet geschikt voor luidruchtige feesten. 


U kunt bij ons de perfecte locatie vinden voor het houden van dans-, zang-, schilderworkshops (en andere kunstvormen), retraite en energiewerk, schilderworkshops en andere activiteiten die kunnen bijdragen aan een verhoging van uw welzijn en bewustzijn.
 
In de directe omgeving bevindt zich de rivier de Ourthe en het lange afstand pad GR 75. Er zijn prachtige bospaden en in het voorjaar staan de bermen en weilanden vol met bloemen en kruiden. De heuvels in de omgeving zijn tot circa 400 meter hoog (de hoogste meet zelfs tot circa 600 meter) en zorgen voor prachtige vergezichten.
AMI is erg flexibel; u kunt voor volledige verzorging kiezen, of u verzorgd zelf de maaltijden en activiteiten. Aan de hand van uw budget kunnen we samen tot maatwerk komen om uw uitstapje / workshop tot een geslaagde bijeenkomst te maken.

Dus...bepaal uw budget en neem contact met ons op via info@amioutdoor.nl en samen komen we er wel uit!