Mindfulness Outdoor Experience

Behoor jij tot die steeds groter wordende groep mensen die zich bewust aan het worden is dat er meer in het leven is dan hard werken, stress en materialisme?
De westerse maatschappij is op het gebied van materie en kennis succesvol te noemen, maar hoe goed kennen wij onszelf nog?
Hoe kom je weer terug bij je gevoel, zoals een jong kind dat nog heel vanzelfsprekend kan, zonder de inmenging van ons altijd overheersende verstand?
Waar wordt ik écht blij van, wat is écht belangrijk voor me?

Zijn dit herkenbare vragen voor je?

Dan is de Mindfulness Outdoor Experience écht iets voor jou!

We verblijven dit weekend in comfortabele appartementen op La Ferme de Werpin
Het is mogelijk een appartement te delen met anderen die deelnemen aan hetzelfde programma.
Alle maaltijden worden verzorgd, eten doen we samen in de groepsruimte of indien je wenst in de privacy van je eigen appartement.

Tijdens dit weekend gaan we ons op meerdere manieren bezighouden met het stuk "bewustzijn";
" Met welke bril bekijk ik de wereld, waarom reageer ik soms op een bepaalde manier, wil ik dit nog wel echt".
De essentie is te leren "zijn wie je bent", met alle goede en minder goede eigenschappen, ongeacht je ervaringen uit het verleden.
Te leren leven in het "NU", het denken zo nu en dan eens uit kunnen schakelen om zo toegang te kunnen krijgen tot het gevoel dat onder dat denken zit.
Door hiernaar te kijken creër je bewustzijn, en kun je keuzes maken vanuit een ander perspectief dan je waarschijnlijk gewend bent.

                        
De exacte invulling van het programma laten we graag over aan het moment, om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de behoefte van de deelnemers en heersende omstandigheden. 
We zullen zoveel mogelijk buiten zijn, in de natuur, omdat dit dé manier biedt om in het "NU" te komen.
Dit kan plaatsvinden op een sportieve of recreatieve manier, ook dit hangt af van de groep.
Daarbij delen we onze ervaringen met verschillende stromingen zoals mindfulness, boeddhisme, shumann resonantie, ademhalingstechnieken, vuur ritueel, contact met dieren enz.

Veel van onze buitensport activiteiten zijn bijzonder geschikt als middel om jezelf(én anderen) beter te leren kennen.
Je wordt uit je comfort zone gehaald en bevind jezelf in situaties die je thuis niet meemaakt.
Neem bijvoorbeeld het afdalen in een grottenstelsel van rond de 5 miljoen jaar oud; wat doet dat met je, hoe reageert je lichaam?
Dit kunnen bijzonder interessante ervaringen worden! Natuurlijk worden persoonlijke grenzen gerespecteerd, niemand hoeft iets te doen wat hem/haar tegenstaat. Wel is het natuurlijk interessant om ook naar deze weerstand te gaan kijken.
   
 

DATA:
Op aanvraag

Kosten:
€ 165,- pp op basis van meerdere personen per appartement.
Inschrijven kan vanaf 1 persoon via info@amioutdoor.nl

Indien je graag een plek voor jezelf hebt, neem asap contact met ons op want we hebben een beperkt aantal kleine appartementen voor 1 of 2 personen. De kosten zullen afhangen van beschikbaarheid, echter proberen we deze zo laag mogelijk te houden om dit arrangement voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te houden.
Mocht de prijs van dit arrangement voor jouw omstandigheden te hoog liggen, neem dan even contact met ons op, we denken graag met je mee in oplossingen!