Moeder Aarde-Medicijnwiel arrangement.

Verbind je met de cirkel van het leven.

Datum: 31/10-2/11 2014 en 21/11-23/11 2014
Door: AMI Outdoor/ La Ferme de Werpin

Bewustzijn, spiritualiteit, zelfkennis; ga ernaar op zoek en verdwaal al snel in het veelzijdige aanbod binnen veel verschillende stromingen. 
Het kan heel simpel zijn; beseffen dat we één met de natuur zijn en leven volgens normen en waarden die volkeren in een ver verleden al de weg wezen.
Niet als religie of volgens een boek of theorie. Zij lééfden met de natuur, ze werden erdoor gevoed, genezen, voorzien van gereedschap en materiaal. Zij kenden nog de wet van wederkerigheid, en gingen respectvol met moeder aarde om.
Terug te keren naar dit besef, werkelijk te zien en beleven wat zij voortbrengt en leren aan te sluiten op haar frequentie zou weleens je leven kunnen veranderen....je bent dan namelijk op het pad van bewustzijn en dat kent geen terugweg. 


Tijdens dit arrangement delen wij onze passies en ervaringen met mensen, onze manieren van aarden en bezig zijn met bewustzijn.
Gelijkgestemden samenbrengen, verbinden, delen, lachen en ervaren zijn onze intenties.
Informeel en relaxt, met een vleugje actie, samen bezig zijn in de natuur.
Geschikt voor man en vrouw, nieuweling of veteraan op het pad van bewustzijn.
Het weekend gaat om uitwisselen van manieren om tot een gelukkiger bestaan te komen, een mooie afwisseling tussen actie en ontspanning, buiten in de natuur zijn en ons respect hiervoor met elkaar voelen.


Programma:
Vrijdagavond; aankomst, kennismaking bij het kampvuur en uitleg over het medicijnwiel, een traditie van de Noord Amerikaanse indianen.
Zaterdag: We beginnen deze dag met een heerlijk ontbijtbuffet. Deze dag zal in het teken staan van leren aarden, het laten afvloeien van storende energie, en het 'werken'met het medicijnwiel in de praktijk. We maken een 'medicinewalk ' vol symboliek naar bijzondere plekken rondom ons terrein en verzamelen onderweg ingrediënten die voor ons symbool staan voor bepaalde zaken in ons leven. 
Aan het einde van de dag maken we daar een mooi offer van om bij de kampvuur ceremonie van die avond aan het vuur te schenken.
Op deze manier wordt het voor iedereen een persoonlijk proces waarin er naar boven zal komen wat gezien/verwerkt of gesterkt mag worden.
Zondag: Het programma van deze dag wordt open gelaten om in te kunnen spelen op de behoeften die ontstaan binnen het weekend. In overleg besluiten we of we iets actiefs gaan doen of dat er wellicht wensen ontstaan zijn naar aanleiding van de ervaringen van de dag ervoor. Na de lunch, tussen 14.00 en 15.00 ronden we het weekend af.

De elementen waaruit wij het programma samenstellen bestaan uit natuurbeleving in actieve vorm (wandelen, grot, kano), dieren, (natuur/paarden) meditaties en uitwisseling van kennis mbt zelfvoorzienend leven en energetisch hoogwaardige voeding.
Het gehele weekend wordt verzorgd met biologisch/vegetarische maaltijden. Biologisch vlees kan op aanvraag geserveerd worden.

Prijs: € 195 pp (kennismakingstarief 2014!)

---
Onze arrangementen zijn inclusief: 2 overnachtingen*-maaltijden**-programma incl materialen tenzij anders vermeld.
* Op basis van meerdere personen per appartement. Appartement alleen voor een meerprijs van € 25,- indien beschikbaar.
** (2x ontbijt-2x lunch en 1x diner biologisch-vegetarisch. Biologisch vlees tegen kleine meerprijs).
Dit arrangement vindt plaats bij minimaal 8 inschrijvingen.