Gezinsarrangementen


Outdoor/boerderij arrangement voor gezinnen


Iedere schoolvakantie
Door: AMI Outdoor/ La ferme de Werpin
Een mooie combinatie van natuurbeleving, actief bezigzijn, avontuur en plezier!
Samen grenzen verleggen, in stilte staren in het kampvuur, muziek maken. Verbindingen leggen, vernieuwen en herstellen.
Prijs: €197 p.p. Kinderen 4 tot 10 jaar € 147,00. Van 11- 16 jaar 167,00. Onder de 4 jaar gratis. Incl biologische maaltijden.
 
Van maandagmmiddag tot woensdagmiddag verblijf je op La Ferme de Werpin in een eigen of gedeeld appartement (naar wens en beschikbaarheid).
Overdag trekken we de natuur in en beleven daar avonturen, maken contact met de natuur, de dieren, ons kind zijn én elkaar.
De exacte invulling laten we graag over aan organisatie op korte termijn zodat we wensen en weersverwachtingen hierin mee kunnen nemen. Hieronder is een voorbeeldprogramma te vinden hoe het er ongeveer uit zal zien.
Het zal een combinatie zijn van adventure (kano-grot-klimmen) natuurbeleving (wandeling/kompastocht- kruiden/ groententuin, kampvuur) en contact met de dieren (honden, kleinvee en pony's/paarden). 
De avonden zijn voor lekker eten, drinken en gezelligheid  rondom een kampvuur of in de groepsruimte.

De essentie van dit arrangement is samenzijn in respect, de basis beleven en (weer) in verbinding komen met jezelf, de natuur.... en elkaar.

 Voorbeeldprogramma

Maandag 14.00; aankomst, kennismaking met de plek en elkaar. Door middel van een aantal avontuurlijke buiten spellen leren we elkaar wat beter kennen en beginnen we deze dagen met een hoop plezier. Tevens maken we een (korte) wandeling zodat men een indruk krijgt van de omgeving. Verder maken we kennis met de dieren, samen gaan we hen verzorgen, vertroetelen en voeren. We hebben geiten, schapen, varkens, kippen, pony's en paarden. Oude kleren en kaplaarzen dus!
Wij verzorgen de avondmaaltijd, eventueel kán er hier en daar wat hulp gevraagd worden bij de bereiding. De afwas doen we samen deze dagen.
In de avonduren maken we een kampvuur indien het weer dit toestaat, gezellig rond een vuurtje leren we elkaar nog beter kennen en komen we tot mooie verbindingen met elkaar.

Dinsdag: We beginnen de dag met een ontbijt dat als buffet in de groepsruimte voor u klaar staat.
Wilt u dit meenemen naar uw huisje om in alle privacy te ontbijten, dan is dat mogelijk. U smeert direct een lunchpakket.
Na het ontbijt beginnen we met het voeren en verzorgen van de dieren en hun omgeving. We weten inmiddels wat ons te doen staat!

Een grot bezoek als leerzaam vermaak Hierna verwisselen we onze kaplaarzen voor stevige schoenen en lopen via een avontuurlijk pad naar de grotten voor de avontuurlijke speleologie activiteit van deze middag. Voor wie niet wil, kan of durft is er een alternatief.

Het kan ook zijn dat de situatie of groep erom vraagt deze activiteit te verwisselen voor kanovaren, een grottenbezoek of een wandeltocht met rivieroversteek.
Eea hangt sterk af van wensen, weersomstandigheden, leeftijden etc. We spelen graag in op het moment. 

Wanneer we moe maar voldaan terugkomen is er even tijd voor wat rust, een douche of boek voordat er gezamenlijk gegeten wordt in de groepsruimte. 
In de avonduren maken we natuurlijk weer een kampvuur, mits het droog is. En zo niet dan verzinnen we met zijn allen iets leuks om in de groepsruimte te doen.

Woensdag : wederom starten we deze nieuwe dag met een heerlijk ontbijt.
We weten inmiddels wat de dieren nodig hebben dus kunnen dat vandaag nog mooi een keer samen doen. 
In de tussentijd wordt er een boogschiet baan opgezet, waar we u de basis beginselen van het handboogschieten aanleren.
Een uiteindelijke competitie mag natuurlijk niet ontbreken! 

We sluiten dit arrangement af met een heerlijk lunchbuffet met soep en broodjes. Tijd om na te praten, elkaar te bedanken en met een intense ervaring rijker weer naar huis te gaan.
Wij blijven achter in dankbaarheid voor het mooie contact met u en uw kinderen, en zien jullie graag nog eens terug!  
 

 ---
Onze arrangementen zijn inclusief: 2 overnachtingen*- biologische maaltijden**-programma incl materialen tenzij anders vermeld.
* Op basis van meerdere personen (min 2 a 3) per appartement.
** (2x ontbijt-2x lunch en 1x diner biologisch) .
Dit arrangement vindt plaats bij inschrijving van minimaal 8 personen.